BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Откриха първия голям търговски комплекс в Търговище

Нов търговски център отвори врати днес в кв. „Запад“ 2 в Търговище. Инвестицията е на местните предприемачи Пламен и Стилиян Петрови. На официалната церемония по откриването присъства и зам.-кметът Валентин Велчев, който поздрави собствениците за реализираната инвестиция в условията на пандемия. Г-н Велчев връчи и поздравителен адрес от името на кмета д-р Дарин Димитров.
„Уверен съм, че това Ваше начинание ще бъде пример за представителите на бизнеса в Търговище, ще активизира конкуренцията и ще допринесе за повишаване качеството и обема на предлаганите стоки и услуги в града и общината. Нека намирате все повече съмишленици, с които да реализирате добрите си идеи в полза на общността ни“, се казва в поздравлението на кмета д-р Димитров.
С откриването на търговския център, който носи името „Retail Park“, в града се създават над 50 нови работни места. Обектът е с площ от 5000 кв. м и в него функционират големи вериги магазини за дрехи, обувки, хранителни и промишлени стоки, както и заведение. За посетителите са осигурени 160 паркоместа.

Церемонията бе съпътстване с програма на фолклорен ансамбъл „Българе“.
Информация и снимки: Община Търговище

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!