BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обявиха търг за отдаване под наем на физкултурния салон в II ОУ „Д-р Петър Берон“

Публичен търг за отдаване под наем на физкултурния салон в II ОУ „Д-р Петър Берон“ в извънучебно време ще се проведе на 1 септември от 10.00 часа в сградата на училището. Спортното съоръжение се отдава под наем за срок от 5 години и ще може да се използва от наемателя в делничните дни (от понеделник до петък) – след 18.30 часа до 21.30 часа, а в събота и неделя – от 10.00 до 12.00 часа, съобщиха от общинския пресцентър.

Тръжната документация се получава в деловодството/канцеларията на училището всеки работен ден от 9.00 до 16.00 часа. Тя може да бъде изтеглена и от интернет страницата на II ОУ „Д-р Петър Берон“.

Заявления за участие в търга заедно с необходимите документи се подават в канцеларията/деловодството на учебното заведение до 16.00 часа на 31 август. При неявяване на кандидати втори търг ще се състои на 8 септември от 10.00 часа в сградата на училището.

Подробна информация за провеждането на търга е публикувана в секция „Търгове“  на официалния сайт на Община Шумен.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!