BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Номинации за наградата на Шумен в образованието и науката

Предложенията за носителите на наградата на Шумен в системата на образованието и науката бяха гласувани на заседание на експертната комисия с председател Албена Неделчева, съобщава на сайта си община Шумен.

В категорията „Ученик на годината“ в хуманитарната и природоматематическата област експертната комисия класира Тонислав Троев, ученик от СУ „П. Волов” и Катерина Костадинова, ученичка от 12 в клас ППМГ „Нанчо Попович”.

В категорията „Ученик на годината“ в областта на изкуствата и спорта са класирани Денислава Герчева, възпитаничка на ЦПЛР – ОДК „Анастас Стоянов“ и Богомила Георгиева от 12 б клас на ППМГ „Нанчо Попович“.

В категорията „Студент в областта на природните, математическите и технически науки” класира Валентин Борисов, IV курс в специалността „Компютърна информатика“ на ШУ, курсант старшина Бойчо Златинов от 622 класно отделение – студент във Факултета „Артилерия, ПВО и КИС“ по специалността „Военни комуникации и информационни системи”.

В категорията „Учител на годината“ в начална степен на обучение изборът е за Мануела Недекова, главен учител в начален етап в СУ „Сава Доброплодни“.

В категорията „Учител на годината“ в сферата на природните, математическите и техническите науки“ комисията гласува за отличието да получи Мадлена Станчева – старши учител по информатика и информационни технологии в СУ „Сава Доброплодни“.

В категорията „Учител на годината“ в сферата на хуманитарните науки“ изборът е за Виолета Маразова, старши учител по история и цивилизации и гражданско образование  в ППМГ „Нанчо Попович“.

Наградата за принос в областта на природните, математически и технически науки е за доц. д-р Сунай Ибрямов от Факултета по природни науки на ШУ „Еп. К. Преславски“.

Комисията гласува в категорията „Педагогически колектив в системата на предучилищното възпитание” отличието да получи Педагогическият екип на ДГ „Изворче“.

Две са предложенията за Педагогически колектив в системата на училищното и извънучилищното образование. Това са педагогическият колектив на II ОУ „Д-р Петър Берон“ и педагогическият колектив на Професионална гимназия по икономика.

Номинираните кандидати са подредени по събраните брой точки при гласуването на експертната комисия. Постоянната комисия по образование и наука ще определи по един от тях във всяка категория, а одобрените ще бъдат гласувани от Общинския съвет.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!