BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новият на Крисковица – яростен ревнивец, забрани й куп любими неща

img

Яростен ревнивец се оказа новото гадже на Ася Капчикова, научи ТРГ.

Половинката на плеймейтката и забранява неща, които бившата на Криско обожава да прави. Новият на силиконката не одобрява палавите й снимки в социалните мрежи. Гаджето на Капчикова не желае всички да точат лиги по сочните форми на плеймейтката. Затова я моли да спре да се показва дибидюс гола в интернет.

Откакто връзката им става още по-сериозна, Ася вече не споделя кадри, на които показва сочни форми и апетитното си дупе. Тя промени коренно начина си на живот. Прави го в името на любовта. След няколко неуспешни връзки бръмчалката най-накрая откри точната за нея половинка.

Още преди да настане карантината сексапилната блондинка спира с излизанията по нощни заведения и купони до зори. Мъжът до Ася е с няколко години по-възрастен. Той не обича шумни места, а предпочита да стои вкъщи и да почива.

Първоначално на Ася й е трудно да води улегнал начин на живот, но намира занимания, с които да се разсейва.Тя намери утеха в кухнята и вече е Мастър шеф. Плеймейтката е истинска фурия край печката. Ася и мъжът до нея са заедно повече от половин година, въпреки това Капчикова продължава да го крие.

Според слуховете човекът до нея не иска да се показва на публични места пише „България Днес”.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!