BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нито един българин няма да воюва с Русия. Нито един. За сметка на това ястребите у нас искат да ни направят на мишена

Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното говорене за война с Русия – историята ще обяви за безумие. Няма нито повод, нито причина за война.

Няма дори обявена бойна готовност. Западната пропаганда зловещо търси повод да ни направи мишени.

По времето на ужасния комунизъм всички говореха за мир. Но бяха готови за война.

Имаше армия и организация, която днес дори не може да се разкаже.

Днес всички говорят за война. Но не са готови. А това е ужасна, ужасна грешка. Кошмар, алармира Мартин Карбовски в коментар за Lentata.

Нито един българин няма да воюва с Русия. Нито един. За сметка на това ястребите у нас искат да ни направят на мишена. Още войски? Ракетни комплекси? Чужди самолети?

Това е огромната грешка – чужди цели на наша територия.

Сега руснаците няма за какво да обръщат мушката си към нас. Сложите ли на наша територия, каквато и да е цел, просто викате войната при децата си.

Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното говорене за война с Русия – историята ще обяви за безумие. Няма нито повод, нито причина за война. Няма дори обявена бойна готовност.

Западната пропаганда зловещо търси повод да ни направи мишени. Някой трябва да обясни на американците, че нас не ни е страх от руснаците. Те по нас няма да стрелят.

Друго ще е обаче положението, ако им предоставите мишени.

В момента ястребите рисуват мишена върху гърдите на майка България.

Безумци, безумци, зловещи безумци. Вкарвате ни от мечта за свобода в ужасния нов свят, ролята на военния пудел, лаещ срещу мечката. Не, това не може да е цената на свободата. Спрете се.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!