BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Николай Матев: Ние, от „Републиканци за България, предлагаме субсидия от 10 000 лв. за покупка на електромобил

Николай Матев, 30 МИР Шумен

Ние, от „Републиканци за България“, предлагаме субсидия от 10 000 лв. за покупка на електромобил, заяви Николай Матев, кандидат за народен представител от 30 МИР – Шумен. Ползите от автомобилите, задвижвани с електроенергия, са безспорни. Светът върви към пълна замяна на сега съществуващия транспорт с електрически превозни средства. Това е бъдещето, но електромобилите все още имат един съществен недостатък в сравнение с автомобилите с двигатели с вътрешно горене – те са по-скъпи.

Очаква се през следващите няколко години този недостатък да изчезне. Дотогава обаче е необходимо продажбите на електромобили да бъдат подпомогнати. Ние предлагаме субсидия в размер на 10 000 лв., за всеки, който пожелае да си купи електромобил. Това ще направи подобна покупка икономически обоснована. Сега е времето остарелият автопарк на България да бъде подменен.

Пресцентър ПП „Републиканци за България“Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!