BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Неофициално: Красимир Вълчев и Мустафа Карадайъ влизат в парламента от Шумен

Днес ЦИК трябва официално да публикува окончателния списък на народните представители в 45-ия парламент. Комисията обяви късно в петък от кой район кои са избрани за депутати, а в събота водачите на две листи посочиха откъде ще влязат в парламента.

В Шумен има двама водачи, издигнати от две листи – Красимир Вълчев от ГЕРБ, който водеше и в Стара Загора и Мустафа Карадайъ от ДПС, който беше начело и в Кърджали. И двамата са избрали да бъдат депутати от Шумен, пише Дневник, позовавайки се на неофициална информация от щабовете.

Народни представители от Шумен в 45-тото НС ще бъдат: просветният министър Красимир Вълчев и Илтер Бейзатов от ГЕРБ-СДС, лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и бившият депутат Хамид Хамид от ДПС, Иван Иванов – от БСП и Йордан Стоянов – от „Има такъв народ“.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!