BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мобилни екипи на полицията на срещи с жители на малките населени места

Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат традиционните срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на областта. В тях са включени полицейски инспектори от Криминална полиция, Икономическа полиция и Охранителна полиция. Ще проверят дали поставените на вниманието на кварталните полицаи проблеми са решени. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се  предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.

На 3 ноември  екипите ще посетят селата Байково и Добри Войников. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в  Байково  е  10:00 часа, а за Добри Войников в 11:00 часа.

На 10 ноември  ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Маломир и Нова Бяла река. Първата среща започва в 10:00 часа, а в Нова Бяла река в 11:00 часа.

На 17 ноември  екипите ще посетят селата Сечище и Тръница. Началният час на срещата в село Сечище, в сградата на кметството е в 10:00, а в Тръница – в 11:00 часа.

Мобилните екипи ще проведат среща с местната власт и жителите на селата Лятно и Долина на 24 ноември. По график ще бъдат в село Лятно  в 10:00 часа в кметството, а час по-късно ще посетят  село Долина.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!