BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Много смях с Албена Михова и едно „Интервю за работа“ в Търговище

Драматичен театър „Стефан Киров“ гостува в Търговище с комедията „Интервю за работа“ от Матиас Сение със специалното участие на Албена Михова.

Публиката ще гледа най-играната комедийна пиеса във Франция на 24 септември, петък, от 19 ч., на сцената на Драматичен театър – Търговище. Чрез смях и закачки зрителите ще се потопят в сложните работни взаимоотношения, а театралните образи ще се опитват да открият начин да запазят достойнството и човечността си в тази интересна среда.

Спектакълът разиграва десет ситуации по темата „Интервю за работа“, в които четиримата актьори играят по пет роли. Това е най-сериозно предизвикателство за артистите, които въпреки бързото влизане от роля в роля, съумяват да изградят ярки образи.

Действен фактор в представлението са авторската музика и песни на Мишо Шишков-син, по текст на Иван Димитров, които носят съвременния ритъм на спектакъла. Всички актьори пеят, а те пеят прекрасно, в което публиката ще се убеди сама.

Сценографията е на Николай Николов.

Участват: Албена Михова, Петко Венелинов, Августина-Калина Петкова и Велизар Емануилов.

Постановка: Владимир Петков

Една ярка комедия, изпълнена с различни гледни точки към ситуацията, наречена „търсене на работа“. Някои от тях са се състояли, други – не, а трети може би никога няма да се състоят. Те са реални и абсурдни с тръпчивия вкус на нашето ежедневие.

/**/
Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!