BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Каспичан с подкрепа за БСП: Милиардите на ГЕРБ не стигат до малките населени места

Водачът на листата на БСП Иван Иванов и вторият в листата, лидерът на БСП – Шумен Веселин Пенчев получиха подкрепа за изборите от кмета на Каспичан Милена Недева. Снимка пресцентър БСП

Около 3 млн. лева са необходими на община Каспичан за асфалтиране на кални улици и подмяна на водопровод, но кметската администрация там среща мълчаливия отказ на правителството на ГЕРБ. Това стана ясно от срещата на кандидатите за народни представители от „БСП за България“ Иван Иванов и Веселин Пенчев с кметицата на Каспичан Милена Недева.

Тя посочи, че има изпратени писма с точни разчети до министъра на регионалното развитие Петя Аврамова, но отговор няма. Последното, с ясен план за ремонтните и строителните дейности, е от края на м. декември миналата година.

„Правителството не обръща внимание на малките населени места, дават се пари само на удобните кметове“, отбеляза Веселин Пенчев. „В Каспичан има улици, които са без асфалт и водоподаване, но по тях не се шофира с премиерската джипка“, посочи още Веселин Пенчев.

„БСП има разработена програма за регионите. Северна България е тотално забравена от правителствата на ГЕРБ, но тук също живеят хора!“, заяви водачът на листата Иван Иванов. „Най-важното – ще гарантираме устойчивост, както на публичните, така и на частните инвестиции. Тези средства ще създадат траен поминък на населението“, заяви Иван Иванов.

Милена Недева подкрепи изцяло платформата на БСП за България. 

Пресцентър на БСП-Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!