BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Катрин Вачева изригна: Каква е тази в@касина, при която трябва да носиш маска и да пазиш дистанция?

Катрин Вачева предизвика много бурни реакции с това, което написа в профила си в социалните мрежи за ваксините срещу коронавирус, за които вече пореден месец тече активна кампания не само у нас.

Манекенката направи ударен коментар, а думите й са остри като бръснач и логично провокираха последователите й към реакция, а реакциите към нея са повече от положителни.

„Адмирации“ и „Както винаги си на правата страна..“, са само малка част от коментарите на феновете й. От съдържанието на поста на Катрин пък става пределно ясно, че никоя друга ваксина до момента не е довела до дискриминация и раздяла в обществото.

„От всички в@ксини, които познаваме през живота си (магарешка кашлица, дифтерия, тетанус, едра шарка, морбили, рубеола, паротит, хепатит, менингит и туберкулоза), май никога не сме виждали в@ксина, при която да носиш маска и да се държиш на разстояние, дори ако си напълно в@ксинир@н.

Никога не сме чували за в@ксина, която кара виpусa да се разпространява дори след в@ксин@ция. Преди това никога не бяхме чували и за награди, отстъпки, стимули за получаване на в@ксина. Нямаше дискриминация, ако не си бил в@ксинир@н, никой не се е опитвал да те накара да се чувстваш лош или егоист.

Никога не сме виждали в@ксина да застрашава отношенията между семейството и приятелите. Никога не сме виждали в@ксина, която застрашава препитанието, работата или училището.

След всички в@ксини, които изброих по-горе, никога не съм виждалa в@ксина като тази, която да дискриминира, разделя и осъжда общество като днешното и да разпада социалната тъкан…

Това е мощна в@ксина! Тя прави всички тези неща, които са споменати, НО НЕ И КАКВОТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ДА ПРАВИ!“, пише манекенката в социалните мрежи./show.blitz.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!