BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво представляват детските триколки

Прохождането на детето е свързано с пълна подмяна на използваните досега бебешки пособия и дори играчки.

След като вече е открило свободата на движение, жаждата му за изследване на света става нестихваща, а родителите му трябва да го подкрепят в този негов ентусиазъм и нов етап от живота. Съвременните детски триколки са чудесно средство за придвижване, когато малкото вече може да върви, но се изморява бързо и се нуждае от чести почивки. Те са продължение на стандартната количка, която се използва най-интензивно през първите 2 години.

За какво се използват детските триколки

Снабдени са с колела и с педали и могат да се използват както с родителски контрол, така и самостоятелно от детето. Някои са предназначени за бутане, а други са снабдени с опция сън. Могат да се открият дори и модели за близнаци, както и акумулаторни коли, които са една от новостите при този вид стоки за най-малките. Детските триколки имат предимно практическа насоченост, но освен това осигуряват на хлапето и голяма доза забавление. Налични са с атрактивен дизайн и в различни цветове, които придават дизайнерско излъчване на пособието за придвижване.

В какви разновидности можем да ги открием

Ако е време да купите детска триколка за своето малко съкровище, трябва да сте добре запознати с разнообразието от модели, което в магазин Raya Toys е много голямо:

  • От 18 месеца до 5 години;
  • От метал и пластмаса;
  • За момичета, за момчета, универсални;
  • На марки, като Azaria, Byox, Dolu, Hauck, Kikka Boo, Moni, Lorelli и др.;
  • Серии, като Cars, Superman, Transformers и др.

Изобилието е факт, а Вие имате отговорната задача да прецените кой точно модел детска триколка би бил най-подходящ за Вашата рожба. Най-важното е да се съобразите с възрастта на момичето или момчето, за да купите изцяло адаптиран към двигателните му умения модел пособие за бутане и каране. То може да се предложи и на дечица на 1 годинка, стига да е снабдено с необходимите функционалности и удобства.

Защо да ги купим от Raya Toys

Когато избираме стоки за деца, качеството е първото нещо, на което обръщаме внимание. Цената, разбира се, е също важен критерий дали да купим или не конкретен вид детска триколка, за която се предполага, че ще използва и немалко време. Доверете се на магазин Raya Toys, където ще намерите:

  • Поносими цени за висококачествени предложения;
  • Богат асортимент от стоки за бебета и деца;
  • Специални отстъпки и намаления;
  • Професионално консултиране и любезно обслужване.

Животът на всяко дете трябва да е низ от радостни събития и щастливи емоции, които с Raya Toys ще превърнете в част от своето ежедневие.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!