BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Искат постоянен арест за търговищенец, обвинен в притежание на дрога

Окръжна прокуратура – Търговище е внесла в Окръжния съд искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда „Задържане под стража“ на 35-годишния М.Н. Мъжът е бил привлечен като обвиняем от прокуратурата за държане с цел разпространение на наркотични вещества. Това не е първа проява на М.Н., той е осъждан четири пъти за различни престъпления от общ характер, като две от осъжданията му са за държане на високорискови наркотични вещества без съответното разрешително.

35-годишният мъж бил задържан по време на специализирана полицейска операция по линия противодействие на разпространението на наркотици в Търговище. При извършено на 16 март претърсване в дома на обвиняемия били открити и иззети високорискови наркотични вещества – 54,46 гр. марихуана и 2,95 гр. метамфетамин.

С постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Търговище М.М. е задържан за срок до 72 часа. Внесено е искане за определяне на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Предстои Окръжният съд в града да се произнесе по случая днес.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!