BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За пример! Цяла София говори за този шофьор на автобус СНИМКИ

Шофьорът на автобус от Столичния градски транспорт, чиято мисия явно е да оправя настроението на навъсените пътници с мили изненади, отново си спечели уважението на цяла София.

Тези дни мъжът, който кара автобус по линия 72, се предреши като Дядо Коледа и с усмивка продължава да раздава бонбонки към всяко закупено билетче. Така той сложи край на дилемата, която не даваше мира на стотици граждани: Ще се превърне ли водачът по празниците в Киро Коледата?

Снимка, запечатала ведрия шофьор в новото му амплоа, се появи във фейсбук групата „Забелязано в София”. На нея той е облечен с костюма на добрия белобрад старец и с усмивка позира след поредния подарен бонбон.

„Възможно най-великия служител на градска мобилност някога , че и бонбонче ми подари. Евала просто (автобус 72)”, не крие възхищението си авторката на кадъра.

Фотосът й се превърна в истински вирус и не спира да трупа лайкове и положителни коментари. Фейсбук потребителите си не пестят суперлативи по адрес на шофьора.

„Весела Коледа! Добрият пример за това, че сме най-вече хора и трябва да се уважаваме е важен!”, „ Браво има и добри хора!”, „Те го даваха по телевизията, заради добрите си дела. Евала на такива хора!”, са само част от коментарите, които заваляха под поста.

Разбира се, намират се и такива, които смятат, че водачът е на някакви наркотици. Но те бързо си намират майстора, пише Блиц.

Източник: Марица

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!