BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха 26-годишна, измамила германец с 10 000 евро и заплашвала семейството му

РУ – Нови пазар. Снимка Радиан.бг

В Нови пазар е задържана 26-годишна жена, която измамила германец с 10 000 евро, а след това заплашвала семейството му, съобщиха от ОДМВР – Шумен.

Жената, която е с постоянен адрес във Варна, е била обявена за издирване с европейска заповед за арест по искане на съда в Ансбах – Германия.

Преди по-малко от година, 26-годишната се запознала по интернет с немски гражданин. Подмамила го, че живее бедно и за известен период от време мъжът ѝ превел малко над 10 000 евро, за да ѝ „помогне“. Малко след това измамницата се свързала със съпругата му и я заплашила, че ако не й преведе парична сума, ще разпространи клип с нецензурно съдържание, в което участва мъжът ѝ. Отправила заплахи, че ще изпрати човек, който да нарани семейството. Изнудваното семейството подало жалба в полицията.

Българската гражданка е обявена за международно издирване на 23 март. Малко след 10.30 ч. днес при извършена проверка от полицейски служители е била установена в частен дом в Нови пазар. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура- Шумен, работата по него продължава.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!