BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Достойният президент, който застана до хората!

За мен е чест да съм член на националния Инициативен комитет за издигане кандидатурата на г-н Румен Радев за президент и на г-жа Илияна Йотова за вицепрезидент!

Господин Радев изпълни със съдържание институцията президент, последователен е в принципите, които декларира преди 5 години, започна с приемственост и надграждане. Също и с промяна и укрепване авторитета на президентската институция не само в България, но и на световната политическа сцена.

Има достойно поведение и изразява позициите на повечето българи.

Госпожа Йотова сподели много верни думи за единението, сега всички говорят за обединение, но не трябва да се използва тази дума просто като фраза.

В края  на 2020 г. президентът Радев категорично заяви своята подкрепа за финансовата децентрализация на общините. Оказа се, че съветът по децентрализация не беше работил повече от 4 години.

Това е механизъм, който ще позволи част от доходите на общините да остават директно при тях.

Финансовата децентрализация ще  доведе до по-голяма икономическа самостоятелност и независимост на общините и по-големи възможности за изпълнение на общинските политики в услуга на гражданите и благоустрояване на населените места.

За тази година за община Каспичан /на трето място в област Шумен/ тази сума би била 770 000 лв., но за община Шумен би била над 9 милиона.

За мен действащите президент и вицепрезидент провеждат последователна политика за промяна, за поемане на отговорност за действията си.

Няма как всички да мислим еднакво, но трябва да има приоритети, за които има съгласие от всички политически сили, и независимо кой управлява в даден момент, да има предвидимост и да знаем какви цели искаме да постигнем. Трябва да се обединяваме за каузи, а каква по-голяма кауза от България?

Нека в неделя излезем и подкрепим г-н Радев и г-жа Йотова, които не просто обещават, а отстояват и изпълняват своите ангажименти!

Милена Недева, кмет на община Каспичан, член на инициативния комитет за издигане кандидатурата на Румен Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!