BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Две момичета пострадаха при пътен инцидент

Две момичета – на възраст 12 и 7 години, са пострадали леко при пътен инцидент по пътя Шумен – Силистра, край Хитрино, съобщиха от полицията. Сигналът за произшествието е приет малко след 13 ч. днес в дежурната част на ОДМВР – Шумен. Съобщено е, че са се ударили лек и товарен автомобил. На място за изясняване на случая са пратени екипи на полиция и спешна помощ.

Установено е, че водач на лек автомобил Опел Вектра със силистренска регистрация, пътуващ в посока Силистра, предприел изпреварване на колона от автомобили и се ударил в задната част на товарен автомобил Волво с варненска регистрация, който завивал наляво.

След удара в МБАЛ – Шумен са откарани пътниците от лекия автомобил – момичета на 12 и на 7 години. Установено било, че са с контузия на веждата и разкъсна рана на долна устна. Момичетата са отказали да бъдат настанени за наблюдение в болничното заведение. Водачът на волвото, 45-годишен мъж, е правоспособен, тестван е за алкохол, пробата му е отрицателна. На мъжа, който управлявал Опела – 51-годишен жител на силистренско село, е взета кръвна проба за анализ.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!