BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гласувайте! С грижа за Шумен и с номер 4 в бюлетината!

Управляващите направиха страха на хората свой съучастник. Ниската избирателна активност е единственият шанс за ГЕРБ. Сега е моментът да отстраним корумпираната им политическа върхушка и да спрем местните им феодали! Можем да кажем „СТОП!“ на безхаберното, нагло и крадливо управление!

В неделя избираме бъдеще без страх! Гласуваме за справедлива и солидарна България! С номер 4 в бюлетината -единствената алтернатива! 

На 4 април можем и трябва да гласуваме с грижа за семействата си, за градовете и селата си с номер 4! 

Скъпи приятели, съмишленици, съграждани! 

Не разпилявайте гласовете в малките партии – така само ще им подарите щедрата партийна субсидия, когато преминат границата от 1 процент. Техните представители няма да са в парламента, а вота за тези формации ще се преразпредели. 

Точно в 4 сектора – здравеопазване, икономика, социална политика и образование, ще хвърлим енергия и усилия в първите 100 дни. 

Това ще бъдат 100 дни, в които експертите от „БСП за България“ ще работим за връщането на справедливостта и спокойствието на българите!

Гласувайте с грижа за Шумен с номер 4 от интегралната бюлетина! 

Гласувайте с грижа за хората за листата на „БСП за България“! 

Пресцентър БСП за България – Шумен
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!