BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП: Единственият гарант за развитие на бизнеса е сформирането на стабилно правителство!

Водачът на листата на БСП Иван Иванов и кандидатът на левицата Недялко Недялков на среща с директора на БТТИК Венцислав Венков

Сформирането на стабилно, устойчиво и прогнозируемо правителство е единственият гарант за нормална работа и развитие на бизнеса в страната. Тази категорична позиция изрази водачът на листата на БСП за България Иван Иванов на среща с ръководството на Българо-турската търговска икономическа камара.

В 47-ия парламент БСП отново ще бъде фактор на стабилност и ще направи всичко възможно за постигане на съгласие за излъчване на редовно правителство, подчерта Иванов. Той посочи, че един редовен кабинет е крайно необходим както за хората, така и за бизнеса. „Не можем да оставим хората през зимата в тези тежки кризи без мнозинство в парламента и без правителство. Не можем да оставим и бизнеса да се справя сам с кризите“, категориченн е водачът на БСП в Шумен.

На срещата кандидатите на БСП представиха програмата за управление в рамките на пълен мандат, както и в първите, кризисни „100 дни“ за своевременни и бързи мерки, които да облекчат инвеститорите, като им дадат спокойствие и адекватност при решаването на проблемите. Само съвместната ни работа би допринесла за навременни реакции, поради тази причина подобни периодични срещи ще бъдат знак за успех и устойчивост, заявиха в края на срещата представителите на БСП и на БТТИК.

Пресцентър БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!