BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Братя Диневи са купувачите на чисто новите лимузини в Бургас

Братя Диневи са собствениците на двете чисто нови супер скъпи коли – джип „Ламборгини Урус“ и баровски Ролс-Ройс WRITH, научи ТРГ.

Двете мощни возила бяха регистрирани преди няколко часа в КАТ Бургас и струват поне 1,2 млн. лева. Най-вероятно колите ще са с регистрационни табели А 333333, както почти всичките им играчки на четири колела.

Йордан и Динко Диневи са заклети почитатели на луксозните автомобили. Те не жалят средства за тях. В гаража им могат да се намерят колекционерските автомобили „Форд Мустанг“ от 1968 г., „Шевролет Курвет Стинг Рей от 1970 г., дори и „Чайка ГАЗ 13″ от 1969 г.

Братя Диневи са купувачите на чисто новите лимузини

Част от колите на двамата олигарси

Има и супермодерни зверове като Lamborghini Murcielago LP-640 Roadster и Dodge Viper Venom Henessey – един от 22-та в света и единствен в Европа, който бие с 4 секунди „Бугати Вейрон“ при ускоряването 0-320 км/ч. Само преди няколко месеца милионерите платиха и главозамайващата сума от 6 милиона евро, за да се сдобият с последната версия на „Бугати Вейрон“. Автомобилът е с 8-литров мотор W16, но с увеличен работен обем и 1520 конски сили. С този агрегат колата може да ускорява от 0 до 100 км/ч за 1,8 секунди.

„През 1990 г. аз бях в дилема – дали с първите си спечелени пари да си купим с брат ми мерцедеси, да отидем за по 1 месец на екскурзия някъде или да почнем да правим нещо друго. По това време бях млад – на 20 и няколко. И досега не мога да си обясня как сме взели такова решение. Оставихме мерцедесите и пътуванията за по-късно. Те наистина дойдоха, и то с голям блясък, но по-късно. Това решение през 1990 г. е истинският ни удар в живота“, заяви преди време Динко Динев.

И ако тогава те са се отказали от мерцедесите, сега могат да си купят сто подобни коли. Диневи обаче обичат разнообразието. И докато малкият брат Йордан лудее по автомобилите, големият се глези с яхти, които вече гонят бройката на колите им.

Лупа

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!