BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бившият култорист Тихомир, сега Мелиса Рангелова, се обърна към цяла България (видео)

Голям скандал се завихря около предстоящото откриване на изложбата „Другите българки“ на художника Михаил Вучков, чиито творби са трансексуални жени по картини на Владимир Димитров-Майстора.

Арт провокацията на Михаил Вучков е финансирана от Национален фонд Култура с 10 000 лв. Последният луд скандал по темата бе тази сутрин в ефира на БТВ между Юлиан Ангелов от ВМРО и автора на изложбата „Другите българки” Михаил Вучков.

Разпространената информация вчера относно изложбата „Другите българки“ предизвика изключително бурна обществена реакция, откровени нападки и обвинения към нейния автор Михаил Вучков, написа една от моделите на художника Мелиса Рангелова, известна още като Тихомир – напомпания мачо, участник в един от сезоните на „Фермата“. Михаил Вучков е добре познат в ЛГБТ средите и е един от първите организатори на „София прайд“ по думите на Мелиса.

„Няма гавра и подигравка с Владимир Димитров-Майстора, както ни нападнаха. Неговите модели са били също толкова дискриминирани, колкото сме и ние в момента. Този проект е финансиран от държавата само на една трета, десет хиляди лева и заради тези пари ни видяха сметката„, каза още тя.

Изявлението на Мелиса в социалната мрежа получи широко одобрение от феновете й:

Много се гордея с вас,смели момичета! Не съм ви гледала по телевизията,но съм запозната с тази сесия.Зная.че обществото ни се е наострило срещу вас и тази изложба.Ще ви е трудно,но не се отказвайте.

Момичета прекрасни сте ❤️❤️❤️бъдете силни 🍀🍀🍀трудно е, но ще се справите

Изглеждате великолепно! Браво на ваз! Моите уважения! Борете се!Aз също ви подкрепям! Мисля, че всяка добра кауза и всяко различно нещо което се твори трябва да бъде приемано с добри мисли и да сме щасливи и радваме!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!