BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Алкохол, наркотици, хазарт и коли – петзвездният живот на милионерския син Филип Маджаров

Покрай зверското убийство на журналиста Милен Цветков от надрусания милионерски син Кристиан Николов темата за разглезените богаташки наследници отново е на дневен ред, научи trg.

Какъв е профилът на младите нехранимайковци, които парадират с лъскави джипове, знойни мадами и непосилно лек живот, на който тийнейджърите, за съжаление, завиждат? Примери около нас колкото искаш – достатъчно е да се вгледаме обаче в един от синковците, за да добием представа за цялата армия разглезени милионери.

В профила на ВИП обитател на нощния живот се вживява, например, синът на олигарха Димитър Маджаров, един от големите производители на мляко и месо у нас.

За пред медиите Филип Маджаров е бъдещият наследник на империята на тате – през 2012-а е завършил мениджмънт, при това не в някой изпаднал български университет, а във Великобритания. След дипломирането си се включва в семейния бизнес, за радост на фамилията.

Извън протокола обаче Филип е типичният лигльо, роден със сребърна лъжица – в устата или на друго място. За родения в Пловдив баровец, досущ като останалите наследници с пари и власт, е писано, че бил почитател на забранените субстанции, алкохола, хазарта и, разбира се, високите скорости с тунинговани автомобили.

Полицейските архиви пазят информация за изпълненията на Филип по пътищата. Засечен да шофира с безразсъдно висока скорост в населено място, рискувайки живота на спътниците си и на околните, баровецът е лишен от свидетелството си за правоуправление за половин година. Бащата се опитва да оправи проблема с връзки, но явно не са му стигнали аргументите или подкупът.

Лудницата обаче продължава – пиянства, наркотици, чалготеки, побоища. Луксозен петзвезден живот, купен с парите на тати. Сред екстрите, освен джипове и спортни коли, откриваме и скъпарско имение в полите на Витоша. Неотдавна се появи информация, че Филип Маджаров е залитнал сериозно и по хазарта. Зависимостта му от комара била толкова силна, че заложил джипа си в игрална зала.

Под тепетата разправят, че автомобилът дори бил нашарен с рекламните надписи на казиното и с него си се возели служителите на игралния дом.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!