BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ясновидката Николета: Молете се за България на 21 март, надвиснала е опасност!

Познах за фалкона на Бойко, виждам го президент

В противен случай ни грозят мизерия, бедствия и конфликти, смята Йорданова

Молете се за България на 21 март!“, това призовава ясновидката Николета Йорданова. Тъмни облаци са надвиснали над страната – грозят ни бедност и катаклизми, предупреждава гадателката. 21 март обаче ще е най-силният ден през цялата година, защото тогава се отварят порталите към астрала, предава standartnews.com.

„Ако на тази дата всички хора се обединят и цял ден мислят положително, то те могат да помогнат кармично на България да се стабилизира. Всяка една секунда е възможно съдбата да се преобърне от негативна в положителна, затова има думата „чудеса“. Не всичко е загубено и може да се промени. Но трябва да има молитви за България на 21 март!“, призовава Николета.

Заплаха от фалит тегне над България. Думите не са на финансовия министър, а на ясновидката Николета Йорданова. „Виждам фалит и мошенически истории. Ще окрадат България!„, категорична е гадателката, която, подобно на опозицията, е скептична за дълга от 16 млрд. Според нея политиците гледат „кой колко да вземе и да докопа от кокала, без да мисли за народа“.

Николета вещае времена на бедност и драстичен скок на цените. „Майката орлица, която си гледа семейството, гледа да накупи всичко нужно за домакинството, за да й е спокойно. И аз направих така. Докато все още са ниски цените, се презапасих – брашно, олио, ориз, захар, боб и леща. Взех и за животните 150 кг храна“, споделя ясновидката. Затова съветва и хората, които имат възможност, също да го сторят.

„Навремето, преди много години, понеже свекърите ми правиха адски много магии, бяхме стигнали под нулата. Затова след като пазарът в Червен бряг свършеше и се свечереше, аз обикалях и обирах каквото имаше останало под масите – я чушчица, я краставичка. Обикалях вечер, за да не ме види никой, за да събера продукти и да сготвя. До там съм стигала! Такъв глад и мизерия, но въпреки всичко съм си гледала семейството“, спомня си за тежките времена Николета.

По думите й мнозина българи ще преминат през такъв тежък период. „Сега има много такива хора, но ще станат още повече. Много лесно и бързо цените ще се вдигнат“, вещае гадателката. Тя обаче не може да каже защо ще се случи този драстичен скок и дали няма да се дължи на въвеждането на еврото у нас.

Нямам си на идея, но знам, че Дяволът гори парите и гони българите от България, а това е свързано с политическа и икономическа криза„, категорична е ясновидката.

Николета има и друга тревога – според нея в България е пълно с джихадисти. „Ето, че вече и по медиите се гърми, че много са влезли у нас покрай сирийските бежанци. Страх ме е да не стане тук бойно поле!“, тревожи се ясновидката. По думите й е въпрос на време нашите държавници да овладеят ситуацията, инак войната е неизбежна. „Дано да успеят! За какво плащаме тия данъци?“. Тя се оплаква, че са отказали на майка й енергийни помощи, защото дъщеря й била известна ясновидка, а е само със 120 лв. пенсия. Николета е категорична, че ако не се вземат мерки, ще има война у нас.

„Длъжна съм да предупредя, защото после ще кажат каква ясновидка си ти, видяла си го, а не си казала. Това ми е работата, да кажа, за да реагира който трябва“, споделя ясновидката. Според нея проблемът е, че страната ни е дала бази на САЩ и политиците ни винаги са били на грешната страна, защото са продажници. „Кери дойде, за да опипа ситуацията и да види за какво става дума“. Тя не вижда край на войната в Украйна и тя ще продължи дълго време с бунтове. „Путин го е яд, че не му играят по свирката – като Бойко“, категорична е гадателката. Според нея името на следващия президент на България ще е Бойко Борисов. Кой обаче ще заеме премиерския пост не може да посочи но със сигурност пак ще е от ГЕРБ

Според нея е възможна и смяна на министри

Гадателката подчертава, че е предупредила, че ще има атентат срещу Бойко Борисов и това е станало – повреденият колесник на правителствения самолет. „Не беше техническа повреда, а атентат. Поръчката е дошла отвън, знам и от кого, но няма да кажа. Но задължително ще пробва пак. Но този път ще е с черен брониран автомобил – или катастрофа, или обръщане“, предрича Николета. Тя посочва, че това се прави умишлено, за да се откаже Борисов от политиката и да се оттегли. „Искат да го е страх и да го прогонят!“, категорична е гадателката.

Освен беднотия. Николета вижда и нови бедствия. „Предупреждават хората да си правят застраховки, защото покриват 50 на сто от пострадалото имущество. Чакат ни още катаклизми и те не са случайни, планетата ни става на яйце, леко се усуква, островите започват пак да се събират“, обяснява ясновидката. Затова призовава на 21 март всеки да отдели минутка, за да се помоли за България.

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!