BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тези 5 зодии са целунати от съдбата

Някои хора са докоснати от съдбата, научи trg.

Те са по-щедро надарени от природата за разлика от други. Ще ви разкрием кои са тези зодии и какво ги отличава от другите:

Овен 

Жената Овен по правило има спортна структура на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите ѝ често са със светъл цвят. Лицето ѝ е с черти, които трудно се забравят. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст. Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

Лъв 

Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват околните с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака често оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави наистина неповторими. Представителките на зодия Лъв са същевременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки.

Скорпион 

Страст и сила е първото, което един човек усеща при среща с дама зодия Скорпион. Често косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, независимо дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси. Жените Скорпион няма как да останат незабелязани. Дори и да не обелят дума, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори.

Стрелец 

Дамите Стрелци притежават най-сексапилната фигура в зодиака. Лесно е да се сприятелите с тях, тъй като са широкоскроени и с лекота могат да приемат чуждата гледна точка. Представителките на тази зодия имат изключително симетрично лице, а очите им са изразителни и притежават т.нар. усмихнат поглед, който ги прави чаровни за останалите.

Водолей 

Водолеите обикновено са със светла кожа и въпреки че не винаги са особено високи, тялото им е стройно и красиво. Погледът и чувствено оформените им устни правят най-силно впечатление на противоположния пол. Жените от този знак не държат най-вече на облеклото и може да ги видите в доста нестандартни и причудливи тоалети.

марица

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!