BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ТВ Шумен започва да излъчва видеоуроци за учениците от 1 до 7 клас

От понеделник, 6 април, ТВ Шумен започва излъчването на видеоуроци за учениците от 1 до 7 клас на издателство „Просвета“. Учебната програма ще върви в ефира на телевизията всеки делничен ден от 12.30 ч.  Уроците ще се качват и на сайта на ТВ Шумен www.tvshumen.bg, съобщи директорът на медията Георги Софронов.

Образователните филми на издателство „Просвета”, които ще бъдат излъчвани в ефира на ТВ Шумен, покриват учебния материал главно по Български език и литература и Математика, но ще има уроци и по предметите Човекът и обществото, Човекът и природата, История и цивилизации, География и Икономика.

Видеоуроците са заснети в рамките на изключително успешната и полезна инициатива „Учим онл@йн с учител“ на „Просвета“, която стартира на 11 март и за кратко време набра огромна популярност.  Всички уроци са съобразени с програмата на МОН, а макар и дистанционно, преподавателите по увлекателен, интересен и достъпен начин успяват да предадат учебния материал.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!