BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стартира конкурсът за най-атрактивна празнична украса

Днес, 2 декември, стартира конкурсът на Община Търговище „Да украсим за Коледа община Търговище“. Той ще се проведе в две категории. Първата от тях е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда, балкон или междублоково пространство на територията на града. Втората е за най-добре украсено коледно дърво на обществено място в населените места в общината.

В периода до 12.00 часа на 22 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адрес: presscenter.targovishte@gmail.com. Посочват се и трите имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Във Facebook страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“ ще бъдат публикувани всички относими към кампанията фотографии. Авторите на украсата от двете категории, събрала най-много харесвания, ще получат награди за 1, 2 и 3 място.

Наградите за победителите в Търговище ще бъдат предметни. За първо място тя е с равностойност 200 лв., за второ – 150 лв., а за трето – 100 лв.  Същата е стойността на наградите и в категорията за селата, но премията ще е парична и ще бъде връчена само срещу представяне на фактура за изразходване на сумата. Средствата трябва да се ползват за обогатяване на украсата или за закупуване на парково и друго оборудване, така че придобивката да се ползва от селото или квартала.

Наградите на отличените в конкурса ще бъдат връчени на 27 декември.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!