BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Посланиците на Европейския парламент с номинация за екипна годишна награда

Посланиците на Европейския парламент от Първо СУ „Свети Седмочисленици“ Търговище са номинирани за екипна годишна награда в тазгодишното издание на училищните награди по повод 24 май – празник на българската просвета и култура.

Младите хора получават престижната номинация за оригиналния замисъл и осъществяването на множество информационни кампании и събития не само в рамките на своето училище, а и в цялата област.

Реализирайки годишната си програма, те демонстрираха голяма креативност и мотивация.

Широкият спектър от дейности включваше: участие в световна кампания за засаждане на 20 милиона дървета; организиране на дарителска кампания за бедстваща Австралия; иницииране на мащабна кампания в подкрепа на битката с коронавируса; онлайн книга с авторски приказки за деца; кампания „Четем български автори“ по повод 24 май и още много информационни кампании, състезания и конкурси, дебати, изготвяне на презентации, видеоклипове, брошури и плакати, честване на Деня на Европа, участие в общоградски тържества и т.н.

Тези прояви привлякоха вниманието на изключително много хора не само от България, а и от Европа. Изградените партньорства с различни културни институции, неправителствени организации и местна власт, както и постоянното присъствие в медиите, спомогнаха за поддържане имиджа на училище „Свети Седмочисленици“ и за повишаване информираността относно Европа и европейската парламентарна демокрация сред общността.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!