BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Помните ли най-суетната ни Първа дама – Антонина Стоянова? Няма да я познаете днес (СНИМКИ)

На времето тя беше една от най-суетните ни Първи дами и събираше всички погледи с тежкия си стил и визия до президента Петър Стоянов. Но времето не прощава на никой, видя trg.bg.

В навечерието на 66-ия си рожден ден бившата първа дама Антонина Стоянова събра близки и приятели в Националната галерия „Квадрат 500“ на откриването на фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от нейната фондация „Ценности“, узна HotArena.

Антонина СтояноваСъпругата на Петър Стоянов не се бе появявала в светските среди от няколко години и от вида й останаха изненадани всички гости на събитието.

Жената на Петър СтояновНай-суетната президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели и харчеше луди пари за разкрасителни процедури, е сериозно напълняла, констатира „Ретро“.

За последно Антонина грейна на корицата на известно наше модно списание, където бе с поне 15 килограма по-слаба.

Най-суетната първа дамаМакар за откриването на изложбата г-жа Стоянова да бе подбрала семпла асиметрична рокля в черно и бяло, с която вероятно е целяла да скрие натрупаните излишни килограми, ефектът бе обратен.

И макар че се бе доверила на фризьор и професионален гримьор, макиажът бе успял да скрие само малка част от бръчките на лицето й, но не и следите на времето.

Петър Стоянов и АнтонинаИначе „госпожа президентшата” си живее живота в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка /около 30 000 лева/, както и безплатен апартамент в центъра и два дувопосочни самолетни билета месечно.

Антонина Стоянова на 66

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!