BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Объркаха жената до Васил Божков

img

Психотерапевтът, журналист и писател Виргиния Захариева осъмна с „новината“, че тя е жената на бизнесмена Васил Божков, научи trg.

 Нейни снимки са публикувани като илюстрация на публикации, в които се разказва за лице на име Елена Динева. При търсене в „Гугъл“ за жената до бизнесмена, отново се появяват нейни снимки.

Това е Виргиния Захариева, а не Елена Динева

Виргиня сподели, че е разбрала за недоразумението от свои приятели, които се пошегували с нея, че вече е милионерка.

„В четвъртък вечерта, докато готвех лекцията за моите студенти, ми изпратиха линк от един сайт с въпрос какво става. Веднага започнах да звъня и да проверявам. Издирих телефона на собственичката на медията, тя се извини. Сигнализирах във Фейсбук и започнах да откривам още десетки линкове със своето лице“, обясни Виргиния.

Тя призна, че тази грешка и свързаното ѝ с човек, който се издирва може да ѝ коства не само загуба на приятели, но и обществено доверие.

Лупа

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!