BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нострадамус с отчайващо предсказание: Ето кога чак свършва пандемията

Френският астролог Нострадамус е предсказал нещо, подобно на коронавируса и е предрекъл, че спасението ще дойде през 2024 година, научи ТРГ.

Това е било записано в един от неговите трудове, съобщава Politeka.

По-рано учените заявиха, че коронавирусът за първи път се е появил на пазара за животни и морски продукти в Ухан, а в едно от предсказанието на Нострадамус за коронавируса пише за „риба, която живее във водата и на земята“.

„Риба, която живее във водата и на земята ще бъде изхвърлена на брега с огромна вълна. Формата на тази риба е странна, привлекателна, но и същевременно ужасяваща. Скоро от морето към стените на града ще заприиждат врагове“, се казва в пророчеството.

Ако трябва да му се вярва, спасението на човечеството действително ще дойде през 2024 година.

„О, каква скъпоценност! И все пак двама велики благодетели ще донесат помощ навсякъде – и по земя, и по море“, пише Нострадамус.

Много учени се съмняват в достоверността на предсказанията на френския астролог. Независимо от това други смятат, че е предсказал голямата авария в Чернобил, а също и точната дата на своята смърт.

марица

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!