BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Луда късметлийка: Катя е софиянката, спечелила 2 млн. от тотото

img

Известната сред близки и познати като луда късметлийка Екатерина Мичева от София е 104-ият тото милионер на България, съобщиха от БСТ. Тя позна печелившата комбинация в играта „Тото 2 – 6 от 49“ по време на тегленето на числата в 72-и тираж на 08.09.2019 г. и взе 2 284 132 лв, научи trg.

“Късметлийката на семейството” – така била наричана Екатерина от своята майка и смята, че точно това предопределило нейния успех. Катя разказва, че печалбата ѝ идва по наследство.

Дълъг е списъкът с печеливши от тотализатора в нейната фамилия. Но всички досега достигали най-много до 5 познати числа. Само Екатерина успяла да разгадае печелившите 6. И то защото се доверила на усета на баща си. Той бил този, който ѝ препоръчал комбинацията за милиони. Дългогодишният опит и постоянство в тото игрите на бащата явно помогнали на Екатерина да нацели 6-те печелившни числа. Осланяйки се на неговата повеля, Екатерина се превръща в милионер за по-малко от минута.

Тя участвала в 72-и тираж със система за съкратено записване. Така освен шестица спечелила една петица, четири четворки и една тройка за над 13 000 лева. Числата, които включва в системата си имат сантиментална стойност – рождени и други важни за семейството дати. Екатерина разбира за богатството си, когато проверява фиша си онлайн.

Тя продължава семейната традиция и също като баща си не пропуска тираж. Новият тото милионер вече планира екскурзия за цялото семейство. Екатерина мечтае да обиколи Европа, а сред фаворитите ѝ са Лондон, Париж и Рим. Докато отдъхват, тя и цялата фамилия заедно ще правят планове как да инвестират милионите.

Лупа

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!