BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кои родни звезди са под карантина: Анелия, Тамара, Бориса и други са затворени между четири стени

Скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева, фолк певицата Анелия и моделката Бориса Тютюнджиева са само част от родните звезди, които са под карантина заради коронавируса, научи trg.

Те бяха принудени да се върнат от различни дестинации по света обратно в България и в продължение на две седмици ще трябва да си стоят вкъщи и да не се срещат с близки и приятели.

Кои родни звезди са под карантина

5-звездната почивка на Бориса на Малдивите й излезе през носа, след като бе прекъсната от извънредното положение у нас. Тютюнджиева бе принудена да се върне преждевременно с частен самолет, а

на летището й бе измерена температурата

и бе разпитана за други симптоми на китайската зараза. Красавицата бе на почивка заедно с годеника си Марио Захариев, но вместо 1 седмица остана в рая само 3 дни.

14-дневната карантина започна и за певицата Анелия, която пък бе на участия в Лондон и Германия ден след като обявиха извънредно положение у нас. Фолк фурията бе планувала да остане за няколко дни при свои приятели в Майнц, но се наложи да се върне по спешност. По непотвърдена информация

Анелия се е изолирала от дъщеря си

Ивон, която е отишла да живее за 2 седмици при баба си.

Скандалната плеймейтка Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията пък реши да пътува до Мадрид, въпреки предупрежденията на властите. Тя е там на гости на свои приятели и обмисля дали изобщо да се връща у нас, или да си изкара там карантинния период.

Мис България 2017 Тамара Георгиева пък бе в екзотична Доминикана, но почивката й трая едва 2 дни и се наложи да се върне. От Пунта Кана в продължение на 3 дни близначките от „Игри на волята“ също търсиха полет обратно за България.

Елена и Стефания бяха на салса фестивал,

но сега ще се наложи да си танцуват затворени пред телевизора у нас в следващите 2 седмици.

Синът на Ахмед Доган и годеницата му Памела Жейнова пък сами се изолираха, след като бяха на ски почивка в Банско. Семейството се върна оттам ден преди блокадата и няма симптоми на коронавирус, но доброволно си наложиха 2-седмичната карантина, за да предпазят близките си.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!