BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какви работни ръкавици да изберем?

По време на работа, ръцете ни са изложени на най-голям риск.

Предметите и субстанциите, с които боравим ежедневно, могат да причинят кожни раздразнения и дори по-сериозни щети, които можем да избегнем, ако се погрижим за редовното носене на предпазни ръкавици. Те ще предпазят ръцете ни от вредното влияние на химикали и груби повърхности, също както и от потенциални удари на падащи предмети. Постоянното носене на лични предпазни средства е препоръчително, а в някои случаи дори и задължително. Изберете ги от Megahome.

Какви работни ръкавици да изберем

Преди да се сдобием с чифт работни ръкавици, трябва внимателно да преценим риска. Колкото по-голям е той, толкова по-устойчиви и надеждни е добре да бъдат те, за да изпълнят предназначението си по възможно най-добрия начин. Видове работни ръкавици могат да се открият в следните варианти:

Водоустойчиви;
Памучни;
От биволска и телешка кожа;
Нитрилни;
От латекс;
От найлон;
От полиетилен;
Заваръчни;
За химическа защита;
Противосрезни;
Топло и студозащитни;
Топени и др.

Вариантите пред Вас са многобройни. Можете да откриете идеалното предпазно решение за ръцете си, което в магазин Мегахоум ще бъде достъпно и на ниска цена. Направете така, че да се чувствате комфортно и сигурно, докато изпълнявате поставените Ви служебни задачи, които трябва да бъдат отметнати навреме от опитната Ви ръка.

От каква материя са

Материите, от които работните ръкавици се изработват, са най-различни. Всяка професия, която налага носенето на този вид аксесоар, си има своите специфики, от които се определя и материалът за направата на личното предпазно средство. Найлон, плат, полиетилен и др. – всяко едно от тези решения може да бъде оптималното, стига да се постигне едно високо ниво на защита.

За какви професии са подходящи

Заварчици, монтажници, лаборанти, лекари, градинари и автомонтьори – професиите, които изискват задължителното носене на работни ръкавици са наистина многобройни. С каквото и да е свързана Вашата работа, ако тя подлага на риск кожата на крайниците, то задължително си купете защитни средства, за да не Ви се налага да посещавате лекарския кабинет в последствие.

За да се предпазите от алергии, кожни рани и изгаряния, заложете на гамата работни предпазни средства в магазин Мегахоум. Освен лични предпазни средства, там ще откриете и много други стоки за дома, градината и строителството, които ще допринесат за Вашето комфортно ежедневие.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!