BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Баненкин: Не знаех за съществуването на сина си цели 31 години

Признах сина си и му дадох името си – разказва актьорът, научи trg.

В продължение на 20 години ресторантьорството беше основният бизнес на Димитър Баненкин, но това не си личи от филмографията му – заглавията там са доста като при човек, практикувал без прекъсване актьорската професия – пише в. „Уикенд“. Името му е във финалните надписи на сериалите „Под прикритие“, „Недадените“ и „Скъпи наследници“, а сме го гледали и в продукции за голям екран като „Дамасцена“ и „Посоки“.

Тази пролет пък талантливият пазарджиклия ни забавлява всеки петък с комедийната поредица на Нова тв „Ол инклузив, в която изпълнява ролята на измамник, който прекарва лятната си почивка за чужда сметка.

Актьорът припознал сина си цели 31 години от раждането му.

„Преди извънредните мерки с Иван се чувахме и виждахме често. Той живее в София с приятелката си“ – разказва в интервю за „Уикенд“ Димитър Баненкин.

„Признах го, дадох му името си. Когато разбрах за съществуването му, се почувствах приятно изненадан. Винаги съм искал син и дъщеря (бел. ред. актьорът има дъщеря). Имахме връзка с майка му във ВИТИЗ, след това тя се омъжи. През цялото време е мислила, че Иван е дете на съпруга й.

Виждайки ме преди 3-4 години по телевизията, нещо я накарало да се замисли, че синът й може да е от мен. Направихме ДНК тест, който доказва, че Иван е моя плът и кръв“ – разказва в интервюто Димитър Баненкин.

kliuki.ws

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!