BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЧСИ-тата направиха важно предложение за длъжниците заради извънредното положение

img

Да се спрат действията срещу длъжници по време на обявеното извънредно положение в страната. 

Това се предлага от Камарата на частните съдебни изпълнители в обръщение към гражданите и членовете на камарата, научи ТРГ.

Предлага се да се преустановят всички публични продани на имущество на длъжници, както и да се преустанови извършването на описи, както и налагането на запори на трудови възнаграждения и банкови сметки.

В обръщението също така се умоляват гражданите да не посещават канторите на частните съдебни изпълнители, а да извършват справки по телефон или имейл.

Предлагаме тези мерки с цел запазване здравето на хората и осигуряване финансовата им стабилност по време на кризата, посочват от Камарата.

Припомняме, че към 15 март официално потвърдените случаи на коронавирус у нас са 43, очаква се потвърждение на повторната проба от Варна. Двама души починаха.

блиц

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!