BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученически конкурс за фоторазказ в Търговище

Ученически конкурс за фоторазказ в ТърговищеОбщина Търговище организира ученически конкурс за фоторазказ. Конкурсът „Търговище днЕС“ позволява участието на ученици от V до VIII клас и от IX до XII клас и заявки за участието в състезанието ще имат всички пратили своите произведения до 11 април.

Конкурсът за фоторазказ беше обявен във връзка с председателството на България на Съвета на Европейския съюз, като цели приобщаване на младото поколение към градското изкуство и подкрепа на тяхното изкуство. Темите на конкурсът обхващат голям набор от сфери на живота, а контекста е съсредоточен в европейските ценности.

Всички желаещи да участват в конкурсът могат да изпратят своят фоторазказ  на и-мейл targovishte.dnes@gmail.com или да ги подадат лично в Центъра за административно обслужване на Общината, записани на CD/DVD и запечатани в плик с надпис „За участие в конкурса за фоторазказ „Търговище днЕС“.

В придружаващо писмо в и-мейла или в пощенския плик се посочват 3-те имена на ученика, училище, клас, актуален телефонен номер.

Може да се посочи времето, в което са заснети кадрите, и кратка анотация на фоторазказа. Награждаването на победителите ще се състои в Деня на Търговище -14 май. / targovishte.topnovini.bg

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!