BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Убитата жена от село Ново Оряхово била заровена в двора на къщата си

35-годишен мъж е арестуван за убийството 44-годишна жена, с която живеел на семейни начала във Варна, съобщават от прокуратурата, научи ТРГ.

Извършителят Стоян Ст., който е известен на органите на МВР и осъждан, е задържан за 72 часа за убийството на 44-годишна жена, с която живеел на семейни начала в с. Ново Оряхово, съобщиха от полицията и Окръжната прокуратура във Варна.

След като извършил престъплението, той заровил тялото на жената в двора на къща във варненското село, която обитавали. После инсценирал изчезването й. От съжителството си двамата имат три деца.

Сигнал за изчезналата жена подал в Четвърто РУ на МВР във Варна нейният брат. Той съобщил на 2 април тази година, че сестра му Стоянка е в неизвестност от 23 часа на 31 март. Изчезналата била обявена веднага за издирване с телеграма на МВР.

Роднините на 44-годишната жена също предприели действия за издирването й. В двора на къщата, обитавана от Стоян и убитата, забелязали прясно разровена пръст. От пръста се подавало парче плат, в който предположили, че е била увита жертвата.

Стоян бил намерен на 2 април в землянка в гориста местност зад къщата с бутилка киселина, с която искал да се самоубие. Самоубийството му е било предотвратено. Мъжът бил задържан и отведен в полицейското управление от криминалистите, където направил самопризнания. Разкрил, че на 31 март ударил Стоянка, душил я и след като я убил, заровил тялото й в двора, за да прикрие престъплението.

Окръжната прокуратура във Варна внася тази събота искане в съда за определяне на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо Стоян Ст.

дунавмост

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!