BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тежка майчина клетва носи нещастие в шуменския блок, където намериха два трупа и предсмъртни писма

Кооперацията на ул. „Христо Смирненски“ в Шумен, където бяха открити мъртви възрастни мъж и жена след убийство и самоубийство, е прокълната и носи нещастие на всичките си обитатели, научи trg.

Това разказва пред „Телеграф“ Красен Мутафов, осиновен и след това разсиновен син на 87-годишния Начко и 85-годишната Деяна Мутафови. На 7 февруари Начко гръмна с пушка болната си жена, а след това застреля сам себе си. Мотивите си е описал в оставени две предсмъртни писма. Много от възрастните им съседи не живеят вече в старата кооперация, някои продали апартаментите си, други пуснали наематели.

Комшиите се страхували от тъмните сили, които са надвиснали над сградата.

Причината е в смразяваща вените история на кооперацията. Преди много години в дворчето ѝ имало барака, в която живеела старица. Възрастната жена била някога от „голямото добро утро“ и държала да се обръщат към нея с „госпожа“. Жената имала и голяма къща, но синът ѝ я излъгал, съборил я и построил блока, заточвайки майка си в съборетината. Старата госпожа проклела новата кооперация никога да не се чуе детски глъч, а всичките ѝ обитатели да ги спохождат беди.

„На първия етаж имаше семейство, чийто син обърна резбата и си остана неженен и бездетен. На втория етаж бяха адвокат и учителка по френски език. Роди им се дете, блъсна го автобус и на място. После им се роди второ, но с психични увреждания, остана си неженен, не знам дали е жив. На третия етаж комшиите имаха син, завърши за инженер и се ожени, баща му му купи кола. Скоро след придобивката синът загина в катастрофа. Снахата дълги години беше аптекарка и загина след пожар в апартамента“, разказа Красен.

Самият той обясни, че живеел на четвъртия етаж и се оженил на 20 години.

Жена му направила два аборта и повече не можела да има деца. „Разведох се и се ожених за друга, но се преместих чак в Никопол и там се родиха дъщерите ми“, допълни Красен. Самият той има нелека съдба. Биологичната му майка Снежана разбира, че е бременна, когато била в 10-и клас. Ражда го и го дава за осиновяване на учителката си по български Деяна Мутафова. След настаняването си в прокълнатия блок Деяна прекарва туберкулоза и не може да има деца.

Източник: БЛИЦ

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!