BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съдбовни промени преобръщат живота на 4 зодии през април

Месец април ще се окаже много важен за четири зодиакални знака, научи trg.

Предстои им период на промени, разочарование, упадък, а на някои и малко успех.

Според астроложката Тамара Глоба звездите предричат много тежки дни за няколко зодии. Април месец може да се окаже ужасяващ за тях и да проклинат мига, в който са се родили.

Според нея той ще е от решаващо значение за тези зодии. Тя твърди обаче, че все пак съдбата ще се усмихне на някои представители на Зодиака.

Овен

Април ще ви донесе много разочарование и упадък, но и успех. Представителите на този знак ще променят мисленето си към по-добро. За женените, месецът ще бъде наистина труден.

Очакват ги много изпитания, но пък, ако съумеете да ги преодолеете, то бракът ви ще стане много по-силен. Самотните Овни ще срещнат човек през втората половина на месеца, който ще ги плени. Не пропускайте шанса си.

Телец

За вас този месец ще е повратна точка. Ще промените представите си за работата, семейството и живота като цяло. Ще ви се отворят нови възможности и перспективи, а това ще промени живота ви. Важно е да се грижите добре за здравето си и да не изпускате от поглед дори незначителните симптоми.

Дева

Април ще ви донесе подобряване на финансовото състояние. Началото на месеца ще бъде скучно и рутинно, но именно тогава се очаква благосъстоянието ви да се увеличи.

За да запазите любимите си хора близо до себе си, ще се наложи да положите много усилия. Възможно е да имате проблеми в личен план. Добре е да потърсите подкрепа от близките си.

Козирози

През този месец ще съумеете да реализирате всичко планувано, но не бързайте да взимате решения. Всичко ще стане от самосебеси, не е нужно да пришпорвате събитията.

През април може да имате неприятности, но до края на месеца ситуацията ще се стабилизира. Възможно е да ви застигнат здравословни проблеми, не е изключено и нараняване на работното място.

jenata.blitz.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!