BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сантра заби гаджето на Крисковица

Певицата Сантра е взела гаджето на плеймейтката Ася Капчикова, научи ТРГ.

36-годишната изпълнителка е залюбила боксьорът Кристиян Дончев, който преди време топлеше леглото на еротичната звезда с най-малки естествени гърди. Той смени рапърът Криско тогава, но скоро след това връзката им се разпадна. Сега спортистът вече върти любов с кака си Сантра. Изпълнителка на хита „Без теб“ пусна обща снимка, за да официализира връзката си с Кристиян.

„Във време, което ни поставя пред такива трудности, трябва да се държим заедно и да се подкрепяме. Ще има трудни и лесни моменти, но хората, които си заслужават няма да ви оставят, когато имате нужда от тях. Това са и хората, които можете да наречете – семейство.. Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Обичам те“, написа певицата.

Колежката й Мария Илиева първа ги поздрави, а след това и влогърът Емил Конрад. „Това ли е гаджето ти, Сани“, попита Галка от Каризма, на което тя отговори с намигване и сърце.

„Има човек в живота ми, който преобърна цялата ми представа за мъжете – в положителния смисъл на думата. За първи път виждам мъж, който знае как да се държи, и е такъв, какъвто трябва да бъде. Галантен е. Просто е различен”, така преди няколко години е Ася Капчикова представи на обществото тогавашния си любовник Кристиян Дончев.

“ Той кара хеликоптер, ей така, за кеф, пътува до всевъзможни екзотични дестинации, има скъпа кола и още по-скъп мотор. Той си позволява неща, които не всеки средностатистически хлапак може да си позволи. Не е ясно с какво се занимават родителите му но явно имат пари и угаждат на всичките му прищевки”, издадоха тогава дружки на плеймейтката припомня Телеграф.

хотарена

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!