BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пореден удар от съдбата за Муки

Пореден удар от съдбата понесе щерката на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки, научи trg.

В най-трудния период от живота си тя отново е сама, след като внезапно се раздели с последния мъж на сърцето си – Павлин Руменов. Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където всъщност живеела дъщеря му. Павлин непрестанно летял до САЩ и обратно и това дотегнало на дъщеря му, която се оплаквала от честото му отсъствие.

„Разделих се с Павлин, моята ученическа любов. Не е имало нещо конкретно, просто отиде да живее в Америка“, сподели Муки. Всъщност романтичната им история започнала още миналия век, когато двамата били ученици. След кратка, но пламенна авантюра пътищата им се разделят за няколко десетилетия, докато през лятото на 2018 година Павлин изненадващо не се появи на книгата на Муки, посветена на майка й в Царево.

Още като го видяла, Грубешлиева веднага го разпознала и в сърцето й се завърнал трепетът. „Преоткрихме се. Винаги съм я обичал, през годините тя се запази, беше красавицата на випуска“, обясни се тогава в любов Павлин. Няма и две години по-късно, той е поредното й любовно разочарование.

Муки не крие, че през годините е свикнала да си бъде самодостатъчна, но откакто загубила най-голямата си опора – майка си, нямала на кого да разчита за нищо и отново мечтаела да срещне любовта, пише Ретро.

Хотарена

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!