BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пасажери свалят температурата с илачи, за да минат термокамерите

img

Много пътници, ползващи услугите на въздушния транспорт, започнаха да прилагат хиртини, за да успеят да преминат термокамерите по летищата – тъпчат се с лекарства преди полет, научи trg.

Най-често това го правят българите, които работят в чужбина и искат да се върнат или да напуснат страната при създалата се истерия заради коронавируса, научи Lupa.bg от свои хора на летище „София“.

На аеропорта мерките са още по-засилени, като температурата на всеки пътник се измерва индивидуално. За да успеят да скрият някои симптоми, сред които е и повишените градуси, българите се тъпчат преди проверка с „Нурофен“, който бързо я сваля до нормални граници. Тарикатите позват още комбинацията с аналгин и аспирин, която замества стария амидофен.

Така непукистите преминават безпроблемно пунктовете за проверка и стават потенциални сеячи на заразата сред околните.

Служители от хигиенизацията на летище „София“ потвърдиха новината ни, като докладваха, че в кошчетата за отпадъци в тоалетните всеки ден намират десетки опаковки „Нурофен“.

лупа

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!