BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Палим светлините на градската елха в Търговище на Никулден

Светлините на коледната елха в Търговище ще бъдат запалени на празнично тържество на Никулден, 6 декември.

Още в 15.00 часа на площад „Свобода“, до сградата на местната администрация, ще започне детска коледна работилница. Заедно с художниците от Центъра за подкрепа за личностно развитие, всички желаещи малчугани ще могат да изработят украшения, които да закичат на живо коледно дърво, което впоследствие ще бъде поставено в сградата на Общината.

В 17.00 часа ще започне тържеството, с участието на изпълнители от Музикална школа „New voices“ и Модерен балет „Вега“. Актьорите от Държавен куклен театър – Търговище пък ще представят откъс от спектакъла „Време за подаръци“.

Паралелно, до сградата на Общината ще бъде разположена и кутия за пожелания. Всеки ще може да напише на място или да пусне в кутията предварително подготвен поздрав към своите близки, приятели и към всички съграждани.

Заедно с кмета д-р Дарин Димитров всички присъстващи ще отброят секундите до запалването на светлините на коледното дърво.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!