BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още двама министри на разпит заради Божков

img

Рано тази сутрин на разпит в Спецпрокуратурата са били външният министър Екатерина Захариева и министърът на спорта Красен Кралев, научи ТРГ.

По предварителни данни те са били извикани във връзка със служебните паспорти на избягалите в Обединените арабски емирства Васил Божков и Георги Попов.

Към хазартния бос прокуратурата задочно повдигна 11 обвинения, а към собственика на ФК „Левски“ има обвинение за участие в в организирана престъпна група. И за двамата има изпратени искания за тяхната екстрадиция.

По същата тема днес е бил разпитан и заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев. На влизане той заяви, че не е наясно с причината, поради която е извикан.

По-късно днес от Министерството на външните работи заявиха, че ще се извърши проверка на всички издадени дипломатически и служебни паспорти през последните 10 години. Ще се установи техният брой, основанията за тяхното издаване.

Блиц

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!