BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Осем месеца пробация за лъжа на КПП в Шумен

Наказание „Пробация“ за срок от осем месеца получи 35-годишният Тихомир за деклариране на неверни обстоятелства на КПП, съобщиха от Апелативната прокуратура. Той ще търпи две пробационни мерки – задължителна регистрация по настоящ адрес с периодичност два пъти седмично и задължителни срещи с пробационен служител за същия срок, И. Това се случва, след  като обвиняемият е сключил споразумение с Районната прокуратура в Шумен, което днес е било одобрено от Шуменския районен съд.

Престъплението е извършено на 10 април тази година. На изградения КПП в шуменския квартал „Дивдядово“ Тихомир попълнил декларация, в която удостоверил неверни обстоятелства – че отива на работа в Шумен. Това е било разкрито и той е бил привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член 355, ал. 2 от НК.

Определението, с което е било одобрено споразумението, е окончателно и влиза в сила веднага.

Коментари

коментар

Loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!