BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха след сделка с наркотични вещества 52-годишна жена и младеж от Шумен

Криминалисти от Шумен установиха и задържаха след сделка с наркотични вещества 52-годишна жена и 19-годишен младеж, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Малко след 11.40 ч. вчера е била извършена проверка на 19-годишният шуменец, по време на която в него е намерено пликче със суха тревиста маса. По негови данни това било „чай за пушене“. Проверена била и 52-годишна жена, като в жилището й на ул. “Първа“ е намерено пликче с около грам кафяво-зелена суха тревна маса.

Жената е в полезрението на полицията, след като на 12 декември 2019 г. при обиск в жилището й били намерени и иззети 15 хартиени пликчета със суха листна тревна маса и везна, за което е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354 от НК.

Вчера е задържана за срок до 24 часа в РУ – Шумен. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК. Задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града за притежание на наркотични вещества е и 19-годишният шуменец.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!