BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ексшеф на здравната каса в Търговище оглави болницата във Велики Преслав

Бившият директор на Районната здравна каса в Търговище д-р Йошенка Ненчева е новият управител на болницата във Велики Преслав, съобщи Радио Шумен. Тя поема щафетата от д-р Иван Димитров, който си тръгва от поста след два мандата начело на здравното заведение.

Ненчева е избрана за ръководител на МБАЛ от общинските съветници във Велики Преслав, тъй като лечебното заведение е 100 процента общинска собственост. Тя ще заема поста до провеждането на конкурс.

Освен, че оглавява Здравната каса в Търговище в продължение на 6 години, д-р Ненчева има опит и като изпълнителен директор на общинската болница в Омуртаг. 10 години е работила като началник на АГ-отделението в МБАЛ – Велики Преслав, а след това е била дежурен лекар в лечебното заведение.

Припомняме, че досегашният управител на болницата д-р Иван Димитров подаде предизвестие за напускане на поста до общинския съвет във Велики Преслав преди по-малко от 10 дни. Тогава той посочи, че причините за оттеглянето му са лични и има други планове и предложения за професионално развитие.

Коментари

коментар

Loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!