BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дъщерята на Митьо Очите протестира срещу Гешев

Ние сме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, каза Станислава, която му роди внучка, но той все още не я е видял, научи ТРГ.

Дъщерята на Димитър Желязков Очите – Станислава бе в първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, проведен вчера пред Съдебната палата в София, пише Lupa.bg, които публикуват и снимка на Станислава Желязкова в близък план. Тя е обяснила пред медиите, че е против Гешев, защото „хора като него ни „нагласят”.

„Тук сме, за да протестираме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, в случая. Видяхте как на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е абсолютно нескопосан. И много се надявам да възтържествува справедливостта“, заявява Станислава. По информация на Флагман от Бургаска област на жълтите павета е пристигнал препълнен автобус с протестиращи срещу спецпрокурора, очертаващ се като бъдещ главен прокурор

Сред останалите атрактивни участници в „бунта” срещу Иван Гешев бе и бившата съпруга на скандалният бивш кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков.

Цветелина Нелова бе начело на петдесетина души от селото. Бившият й съпруг в момента е под домашен арест заради обвинение, че е предвождал банда за рекет, лихварство и палежи.

„Протестираме против своеволията на прокуратурата. Цялото ми семейство сме потърпевши вече доста години специално от специализираната прокуратура и от Иван Гешев. Затова протестираме срещу неговия избор за главен прокурор”, обясни галиченката. Свитата й включваше предимно роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев.

flagman

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!