BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гневна българка: Джендърите да стоят далеч от децата ни!!!

Само безумен българин би се заел с такова пъклено дело като разпространяването в училище на анкетата, в която има въпрос към децата дали са момче, момиче или „друго”.

И още по-безумен би мълчал и отминал това светотатство със снизхождение. В момента ние дори не можем да преценим какво зло носи и какво ще причини този „инструмент на Европейската комисия”.

Кой дава морално право на този ЕС да се рови, да бърка с мръсни пръсти в духовните сфери на държавите членки на същия този Съюз?

С какъв ум МОН си позволява подобни експерименти?

И какво означава това квадратче „друго”? Кой си позволява да имплантира в главите на нашите деца някакви съмнения, да ръси недомислия с фатални последици, и то на деца в най-уязвима възраст и с крехка психика?! По медиите чрез най-перфидни способи пълзят разни демонични влияния. Целенасочено и безнаказано нахлуват отровните соросоидски ветрища, платени апологети на противоестествени измишльотини, платени НПО-та.

Проглушиха ни ушите по телевизиите да ни правят съпричастни в похода срещу насилието и агресията в училище, а в същото време се провежда политическа агресия, дирижирана отвън срещу българското училище, срещу българското семейство.

И какви ги върши СЕМ, след като денонощно, още от разсъмване, по телевизията почват филми с надпис „забранено” под 12, под 14, под 16 години? Каква холивудска помия се лее на екрана, какви дивотии звучат в ефира, каква вулгарна реч!

Откъде нахлуха в България порното, наркотиците, сектите?

От държавния бюджет се ръсят баснословни суми за глупости, а детските добавки са подигравка за българското семейство. Нашите продажни и некадърни политици се загрижили за един родителски шамар, а не ги стряска фактът, че през последната година са се родили с една пета по-малко деца.

Погледнете учебниците – безлични, отблъскващи, повратно подменени съдбовни исторически събития, факти, принизени най-бележити личности. Кой си позволява да ръси отровните семена на нихилизма, на отродяването? И защо? Крайно време е да се върнат вечерният час, униформата, безплатните и стойностни учебници!

Къде е стратегията за българското образование, и то с десетилетия напред? Нима българските родители искат челядта им да се превърне в еничари срещу самите себе си.

Донка Ботева, Търговище

loading…

Източник: TRG.BG

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!