BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Верижна катастрофа в Шумен се размина без пострадали

Верижна катастрофа с лек автомобил и два товарни автомобила се размина без пострадали, само с материални щети, съобщиха от полицията.

В 16.54 ч. днес е приет сигнал за възникнало верижно пътнотранспортно произшествие на ул. “Съединение“ в Шумен, близо до кръстовището с улица „Перущица“.

Водач на лек автомобил Мерцедес, който се движил по „Съединение“, забелязал паркирана на пътното платно лека кола, намалил скоростта и спрял.  Движещият се след него товарен автомобил също спрял, но третият водач, управляващ т.а. Тойота Ландкрузер с варненска регистрация, не успял да спре. Ударил автомобила пред него, в резултат на удара бил ударен и мерцедеса.

Пътниците в двата автомобила и водачите са прегледани в МБАЛ – Шумен. Няма данни за травматични увреждания. Произшествието е с материални щети. Водачите на трите автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол. Пробите са им отрицателни.

Коментари

коментар

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!